Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan mondtátok el szüleit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan mondtátok el szüleiteknek, hogy összejöttetek valakivel?

Figyelt kérdés

Annyira parázok ettől...

Kort és nemet is légyszi

2018. máj. 9. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

"Anya összejöttem valakivel."

De bonyolult dolog.

2018. máj. 9. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mikor.

17 évesen sehogy, egyszer lebuktam telefonálás közben, és kiderült.

Ma már nyilván nem így van.

"Összejöttem valakivel."

"Összeházasodtunk."

2018. máj. 9. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem mondtam soha. Csak sokat beszéltem róla, hogy most találkozok vele, átjön, eljött elém a suliba, stb. és körülbelül egy hónap után anya megkérdezte, hogy akkor mi most tulajdonképpen együtt vagyunk, vagy mi, erre pedig rávágtam, hogy igen és ennyi. Szerencsére anyukám nagyon szereti, így nem volt ebből utána probléma :) 18:L
2018. máj. 9. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem szemely szerint eleve nagyon jo a kapcsolatom veluk, sosem feltem elmondani az ilyet. (Mondjuk eddig csak egyszer fordult elo :D) Eleinte max apukamtol feltem picit, de nem kaptam rossz visszajelzest se tole, se anyukamtol. Mellettem allnak, mivel biznak bennem es tudjak, hogy nem csinalnek semmi hulyeseget, elfogadjak a baratomat is.

13/L

2018. máj. 9. 19:44
 5/6 MessorKing18 ***** válasza:

" Anya xXY a barátnőm. Szia egyszer majd hazajövök"

ekkor hagyom el a házat.

2018. máj. 9. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Sose kötöttem a magánéletemet az orrukra, semmi közük hozzá. Majd ha komoly lesz és már valakivel eljegyzésnél vagyok ráér, addig a "piti" ügyekkel minek foglalkozzanak?

17/L

2018. máj. 10. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!