Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Randiztatok már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Randiztatok már kicsit pattanásos fiúval?

Figyelt kérdés
Semmi más gondom nincs csak ez a kis dolog zavar.

2015. aug. 27. 00:50
 1/7 anonim ***** válasza:
attól függ hogy bás vagy e mert vele nem
2015. aug. 27. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:
miért zavar ha egy lány pattanásos fiúval randizik?
2015. aug. 27. 00:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Magamra gondolok én vagyok kicsit pattanásos. Nem másra!
2015. aug. 27. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, még egy lány sem.

De hamarosan valaki megdönti a történelmet, és randizni fog egy pattanásos fiúval...

2015. aug. 27. 01:02
 5/7 anonim válasza:
100%
Nem, nem randiztam még. De egy olyan magabiztos fiúval szívesen randizna bármelyik lány, aki túl tud lépni a hibáin és nem feszeng emiatt..Nyugi
2015. aug. 27. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:

A barátom is elég pattanásos, de már volt vele bőrgyógyásznál, kenegette krémekkel meg mindennel, nem működött neki. Engem mondjuk nem zavar, mert nálam is előfordul, hogy nagyon pattanásos vagyok amikor minden összejön (idegeskedés, sok nasi, havi baj) de akkor nem érzem magam feszengve mellette, mert hát neki se tökéletes a bőre meg azt mondta, hogy őt nem érdekli, mert így is tetszek neki :)

de figyelj, ha nagyon zavarnak a pattanások, akkor van egy jó szappan, a Himalája sószappan ami leszedi a pattanásokat, ha gondolod akkor írj és elmagyarázom hogy hogyan használd, meg elmondom a tapasztalataimat :)

2015. aug. 27. 09:48
 7/7 anonim válasza:

tini korában, vagy vmikor minenki pattanásos. és örülj hogy csak egy kicsit vagy az. vannak nagyon kemény esetek még lányban is.

szóval szerintem csak hagyd az egészet és légy magabiztos! :D

2015. aug. 27. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!