Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiztatok már kicsit pattanásos fiúval?
Nem, még egy lány sem.
De hamarosan valaki megdönti a történelmet, és randizni fog egy pattanásos fiúval...
A barátom is elég pattanásos, de már volt vele bőrgyógyásznál, kenegette krémekkel meg mindennel, nem működött neki. Engem mondjuk nem zavar, mert nálam is előfordul, hogy nagyon pattanásos vagyok amikor minden összejön (idegeskedés, sok nasi, havi baj) de akkor nem érzem magam feszengve mellette, mert hát neki se tökéletes a bőre meg azt mondta, hogy őt nem érdekli, mert így is tetszek neki :)
de figyelj, ha nagyon zavarnak a pattanások, akkor van egy jó szappan, a Himalája sószappan ami leszedi a pattanásokat, ha gondolod akkor írj és elmagyarázom hogy hogyan használd, meg elmondom a tapasztalataimat :)
tini korában, vagy vmikor minenki pattanásos. és örülj hogy csak egy kicsit vagy az. vannak nagyon kemény esetek még lányban is.
szóval szerintem csak hagyd az egészet és légy magabiztos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!