Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszhetek bárkinek ha pattanásos vagyok?
Életkori sajátosság, majd 1-2 év és csillapodik. Ha meg nagyon durva, akkor el kell menni bőrgyógyászhoz, az tud vele valamit kezdeni, ha tényleg valami kóros, nem csak ez az alap "tinipatti" dolog. :)
20/F
Fogadd el önmagad, legyen önbizalmad, el fognak múlni :) Nekem is elmúltak végre, pedig sokáig voltak. Tartsd tisztán az arcod, ilyenkor nyáron próbálj minél kevesebb sminket használni, használj arctisztítókat, mindig mosd le a sminket, amikor hazaérsz :)
Vannak fiúk, akik így is el fognak fogadni, meglátod. Csak ne mutasd, hogy zavarnak a pattanásaid.
A te korodbeli fiúk 99%-át nem kifejezett érdekli, hogy pattanásos vagy-e, vagy sem... Csak, hogy legyen mit megfogni.
Ezt tudom, mert én is ilyen vagyok. :$
Köszönöm a válszokat.. :D örülök hogy nem csak én vagyom ilyen és hát nem hiszem hogy találkozni fogok vele.. sőt :D
Kedves sehogyos... köszi a választ jó önbizalom építő volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!