Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire elfogadhatatlan, ha egy lány pattanásos? (a többi lennt)
Figyelt kérdés
az egyik barátnőm nagyon rosszul néz ki, szegény mindent megpróbál , de már 3 éve ilyen az arca, titeket ez mennyire zavarna?2015. jún. 24. 21:13
1/7 anonim válasza:
Hát nem ez lenne a meghatározó, ha tetszene akkor úgysem érdekelne hogy pattanásos-e vagy sem. De szerintem ha napi többször lemossa az arcát szappanos vízzel, nem iszik tejet, meg használ egy kis alapozót, akkor nem túl feltűnő.
2/7 anonim válasza:
Hát ha a pattanás hordja őt lassan az azért eléggé durva, de ha van 3-4 az arcán az nem gáz :) úgy is eltűnik majd. Kinövi.
3/7 anonim válasza:
Ha emellett azért szép az arca, akkor nincs baj. A lány akibe szerelmes vagyok eléggé pattanásos,viszont szerintem gyönyörü arca van.
4/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: pls ezt ne mondd el szegény csajnak én már attól felidegelődtem (szép magyar szó), hogy elolvastam.
5/7 anonim válasza:
Őszintén, ez attól függ, hogy alapból szép e az arca. Ha igen, engem nem zavarna.
Sok sikert. 😏
6/7 anonim válasza:
Kedves négyes! Nem is terveztem azt mondani neki, hogy: Hé, tele vagy pattanással, de ez nem zavar.
A kérdezö az iránt érdeklödött, hogy baj-e, ha valaki pattanásos, én pedig megmondtam, hogy nem azon múlik a szépség.
Amúgy bocs a hosszú "ö" mellözése miatt, de a telefonom nbillentyüzetén nincs se hosszú ö, se hosszú ü.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2015. jún. 25. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!