Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok a modellal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok a modellalkatú lányokról?

Figyelt kérdés
Nem, nem az anorexiás lányokról van szó. A magas (177-178 cm), vékony (de még egészséges), kis mellű, körte alkatú lányokra gondolok.

2015. jún. 22. 22:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
tetszenek általában :D
2015. jún. 22. 22:27
 2/15 anonim ***** válasza:
jo rajuk nezni, szepek, de valoszinuleg nem tudnek olyan modon kozeledni hozzajuk, mint egy atlagos nohoz.
2015. jún. 22. 22:33
 3/15 A kérdező kommentje:
# 2/2 miért nem? Nem kötekedésből, tényleg érdekel.:)
2015. jún. 22. 22:34
 4/15 anonim válasza:
Szerintem sexy-s
2015. jún. 22. 22:35
 5/15 anonim válasza:
Én szivesen járnék egy ilyen lányal
2015. jún. 22. 22:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Kinézetre bejönnek , de majdnem mindig (tisztelet a kivételnek) nem normálisak , egyszerüen nincs ki a 4 fogaskerekük
2015. jún. 22. 22:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Utolso ezt nagyon adom!
2015. jún. 22. 22:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem alapból bejönnek a magas lányok, de ahogy azt előttem is mondták, az ilyen lányok többsége nem is törekszik egyáltalán arra, hogy az eszével nyerje el a fiúk/férfiak érdeklődését (egyszerűen nincs erre szüksége). Másrészt ez egy jól alátámasztott tény, hogy az emberek többsége nem akar 10/10-es párt magának, mert nagy nyomással jár (hogy esetleg elhagyja az illető őt valaki másért). Ez mindkét nemre és az összes elképzelhető nemi beállítottságra igaz. :)
2015. jún. 22. 23:35
 9/15 anonim ***** válasza:
De ha egy ilyen kaliberű csajszi mondjuk elég okos, humoros, stb, és tud szeretni, az feleség alapanyag (magasságra való tekintet nélkül..:D)
2015. jún. 22. 23:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Nézni jó őket, barátságot kötni velük,már ha lehetséges ilyen lányokkal. De egy normális átlagos srácnak bármilyen komolyabb kapcsolat kizárt.

Ez azért van mert ezek a fullos lányok testéhez egy jó nagy adag egó jár amiről szerintem nem kell többet írnom. De ha szerény is ez a lány, a legtöbb férfi akkor sem közeledne hozzá mert saját kinézete állandó bizalom hiányt gerjesztene. Nem mondom hogy nem menne oda egy dagadék azt nem szólítja le azt nem viszi ágyba. Mert nem lehet általánosítani. Viszont én személy szerint amúgy sem jönnek be a modellalkatú csajok. Én olyan lányba tudnák igazán őszintén teljes szívvel beleszeretni aki átlagos. Mint én. :)

2015. jún. 22. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!