Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, és barátnőm van, akit mindennél jobban szeretek- viszont anyám ellenzi a dolgot, abnormálisnak tart ez miatt. Mit tudnék tenni?
Óóó nálunk is így volt, pont annyi idős voltam mint te.
Kb. 3 év és az új barátnőm kellett hozzá, hogy el tudja fogadni (az első elég szörnyű volt, most már én is látom).
Azt hittem sose fogunk eljutni idáig és mégis, már együtt ünneplünk mindent :) Meg azóta összeköltözünk (több mint két és fél év után) és nem volt ellenvetése. Tényleg megkedvelte a barátnőmet.
A lényeg, hogy tudatosítsd benne, hogy te ugyanúgy a lánya vagy mint eddig, ugyanaz a személy vagy mint eddig. Mondd meg, hogy erről nem ő tehet, hanem csak így alakult. Mondd el azt is, hogy megérted, hogy nehezen barátkozik meg a helyzettel és érted a fájdalmát, de ez nem fog változni. Magyarázd el, hogy neked fáj, hogy nem is próbálja megismeri a barátnődet, és hogy nem fogad el téged.
Ha vannak 100%_ig megbízható barátaid beszélj nekik erről. Vagy testvérrel, apával. Nekem mindenki jól fogadta anyán kívül, de mondom ő is el tudta fogadni pár év alatt pedig iszonyat volt mikor kiderült a dolog :)
Kitartás!
21/L
Most miért szavaztatok le?
Komolyan azt hiszitek ha anyukája elviszi pszichológushoz,akkor meggyogyúl? hahaha!!!
Próbáljatok egy heterót arra buzditani hogy a saját nemével legyen,menne? szerintem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!