Manapság a tini lányoknak minek kell összekenni magukat mindennel? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az egész 7-8. évfolyam agyonkeni magát,pedig őszintén szólva még kislányok minek nekik terhelni a bőrüket? Az osztálytársaim közül mind sminkel de nem is mértékkel,agyonkenik magukat alapozóval mikor alig ha van bőrhibájuk. Ha meg annyira sminkelni akarnak minek nem elég egy szempillaspirál meg egy szájfény vagy ajakbalzsam? Egyébként 14 éves vagyok és én mégsem sminkelem magam max ha valami féle ünnep van(de nem esek túlzásba szempillaspirál és kész) a mai lányok miért sminkelnek eszetlenül?2015. jún. 12. 15:41
1/12 anonim válasza:
Mert követik a felnőtt nők szokásait, és mindenhol csak ezt a ribiskedést lássák el, már mindenhol, azt hiszik ez a szép, és a jó. Én kb 15 éves koromtól kezdtem el sminkelni, elég sokat 3-4 évig. Pedig nem szép a sok smink..
2/12 anonim válasza:
Mert ezt látják az újságokban, a tévében, az interneten és ők is játszani akarják a felnőttet, mivel befolyásolható korban vannak.
De majd kinövik...
3/12 anonim válasza:
Most dicséretet kérsz, mert te nem sminkeled magad? ^^
4/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de te most szerintem azért írtad ki, hogy többnek mutasd magad náluk, hogy te nem sminkelsz. Egyébként szerintem 8.ban egy kis smink már bőven belefér.
5/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ezért írtam ki. Én csak csupán megkérdeztem,nem akarom fényezni magam,de legalább nem teszem tönkre a bőröm.
2015. jún. 12. 16:49
6/12 anonim válasza:
Egy kis smink mikor tette tönkre valaki arcát?
7/12 A kérdező kommentje:
nem egy kis sminkről van szó,az én ismeretségi körömről írtam,és azok 3 réteg alapozót visznek fel.
2015. jún. 12. 16:52
8/12 anonim válasza:
Én "megdicsérlek", mert nem mész a birka tömeg után.
Amúgy azért csinálják, mert ettől felnőttnek érzik magukat.
9/12 anonim válasza:
Te mi a francnak foglalkozol azzal hogy ki mennyi sminket tesz fel magára?Örülj hogy neked nem megy tönkre a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!