Hogyan tudassam Anyával, hogy sminkelni szeretném magam?
Szerintem megmondhatod, hogy szeretnél kísérletezni. Nyugtasd meg, hogy nem feltétlen suliba, csak ha elmentek valahová a csajokkal ( persze ha nem feszélyezi/ engedi a házirend, akkor oda is nyugodtan).
Nálunk is ez volt a helyzet amúgy :D Ő nem sminkel, aztán nekem sem nagyon volt igényem rá 18 éves koromig. Utána láttam sminkes videókat és nagyon megtetszett :) Most is érdekes (nem sokára 25 leszek), de még mindig azzal jön, hogy minek, így is szép vagyok, ne tegyem tönkre a szemem, hagyjam már. Ugyanakkor meg jön azzal, hogy évek alatt nem használom el ezt a sok sminket, annyi van XD Amúgy nem festem magam minden nap, vagy ilyesmi.
Szóval szerintem simán előállhatsz, ennyi idősen nem gáz a spirál, szájfény, egy kis korrektor az esetleges bőrhibákra, vagy egy pici púder, ha zsíros a bőröd. Csak az a lényeg, hogy a korodnak megfelelően nézz ki :)
Picit hosszú lett, bocsi :D
"Anya, szeretném sminkelni magam."
Hidd el, ért a nyelvünkön, biztos tudni fogja értelmezni ezt az egyszerű kis mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!