Manapság a tini lányoknak minek kell összekenni magukat mindennel? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az egész 7-8. évfolyam agyonkeni magát,pedig őszintén szólva még kislányok minek nekik terhelni a bőrüket? Az osztálytársaim közül mind sminkel de nem is mértékkel,agyonkenik magukat alapozóval mikor alig ha van bőrhibájuk. Ha meg annyira sminkelni akarnak minek nem elég egy szempillaspirál meg egy szájfény vagy ajakbalzsam? Egyébként 14 éves vagyok és én mégsem sminkelem magam max ha valami féle ünnep van(de nem esek túlzásba szempillaspirál és kész) a mai lányok miért sminkelnek eszetlenül?2015. jún. 12. 15:41
11/12 anonim válasza:
Mert gyerekek, akik lassan kezdenek felnőni és szeretnének belekóstolni a felnőttségbe, kísérletezni, menőzni. A csajok kb ekkortájt veszik észre, hogy jé, ők tulajdonképpen nők és nőiesednek, ezzel kezdeni kéne valamit. Erre ott a kozmetikai ipar a rengeteg színes-szagos-csillogó kencéivel, a lányok meg hirtelen mindent ki akarnak próbálni. A normálisabbjánál ez a láz egy idő után lecseng és elkezdenek ésszel, ízlésesen sminkelni. Addig meg had tomboljanak. Nekem is volt egy időszak, amikor szemöldökig feketére pingálva mászkáltam (gyönyörűen néztem ám ki :D), aztán egy kettőre kinőttem.
12/12 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, kb. az én környezetem is hasonló, csak itt nem 3 réteg alapozó van, hanem 3 kiló szemfesték, ceruza, rúzs (nem szájfény, rúzs! méghozzá vörös). :D Oké, szoktam sminkelni, de csak korrektor a szemem alá, szempillaspirál, szájfény. A többi szerintem felesleges, ha valamilyen ünnep van, akkor is csak egy tust dobok még hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!