Hogyan csináljak házi arcpakolást pattanásos kiütéses, bőrre?
Figyelt kérdés
Mostanában pattanásos lett az arcom és úgy szégyellem. Írnátok nekem valami otthon elkészíthető, házi csoda arcpakolás?😃2015. márc. 28. 11:14
1/2 anonim válasza:
Egy kiskanál tejfölt & csipet élesztővel összekeversz, felkened az arcodra, 10-20 perc múlva pedig lemosod.
Ez nekem, ahogyan te írtad "csodát tett" az arcommal, egy-két nap múlva már látható volt a változás. :)
2/2 anonim válasza:
vegyél bioboltban iszap vagy agyagpakolás port, keverd össze egy kis vízzel, tedd fel. ez a legjobb pakolás szerintem. : ) de a joghurt sem rossz, meg az élesztő.
de a pattanásokat mással is érdemes kezelni, pl. akneroxid krémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!