Mi mindennel tudnátok lekötni egy csapat gyereket egy nyári napközibe akik 1-től 4. -ik osztályig járnak suliba?
Hétfőtől egy nyári napközibe fogok dolgozni, a tapasztalatom ez ügyben nagyon kevés. Amikor letettem a dajka szakmámat, volt egy két hetes gyakorlati időm, de csak egy töredéke mindannak amit nyújthatnék így hirtelen a gyerkőcöknek. Vannak ötleteim és jegyzetelem fel magamnak, de kevés úgy érzem. Ez augusztus végig tartó program és hétről hétre újítanom kell a listámat. Minden hétre valami mást kell kitaláljak nekik amivel keköthetem a figyelmüket.
Eddig ezek az ötletek vannak: Közös főzés-sütés, labdajátékok, főleg foci mert azt mint megtudtam nagyon szeretik, színezés, festés, találós kérdések kitalálása, pontösszekötős fejlesztő, egyéb fejlesztős játékok pl labirintus, kirándulás, vizicsata, kézműveskedés-kreatívkodás pl gyöngyfűzés, origami hajtogatás. Szeretnék minnél több ötletet begyűjteni. Kérlek segítsetek. Szívesen fogadok tanácsokat is. :) 23/N
Decoupage-ozás,Ujjbábok készítése, Gyurmázás (süthető gyurmával),Kártyajátékok(Memória,Fekete Péter)
Zsákba futás,Activity,Scarable.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!