Melyik bölcsődét ajánlanátok a XIII kerületben? Hármat néztem ki, tapasztalat? Hancúrház Bölcsőde Igazgyöngy Bölcsőde Csipet-Csapat Bölcsőde
Szia!
Mindhárom szimpatikus volt nekem is, végül bár az akkor nyitott, a Csipet-csapatot választottuk, mert az volt hozzánk legközelebb.
A lányom imádja, 15 hósan kezdtük, most 21. Nagyon szimpatikusak a gondi nénik, kedves mindenki.
Még nincs teljesen kialakult rendszer, hisz csak egy ősz és tél volt.
Nincs összehasonlítási alapom, de nekünk tetszik.
Én azt választanám, ami legközelebb van, vagy útba esik.
Nekünk reggel minden perc számít.
Köszönöm szépen, sokat segítettél.
Ma voltunk bent az önkormányzatnál, de azt mondták csak akkor jelentkezzünk, ha 2 hónap múlva be szeretnénk adni bölcsibe.
Ez nálatok is így volt?
Köszi
Mi is 13. kerületben lakunk, de mi az újlipóti részen, és nálunk is így volt. Pl. Márciusi kezdéshez elég jelentkezni janban, febr. elején döntenek, kiértesítenek, és lehet is kezdeni a bölcsit.
Minden hónapban ülésezik az Önkormányzat szociális osztálya bölcsi témában, és akkor döntenek a következő havi felvételekről. Az én gyerekeim a Szivárvány bölcsibe járnak, és nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!