Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég megismertem egy srácot. Tetszhetek neki? 15/L
Egy hete elkezdtem beszélgetni a leendő osztálytársammal aki mellesleg fiú. Nagyon jó fej,helyes,racionális,megértő,reálisan lát mindent,szókimondó,elbűvölő. Tegnap este 11től hajnali 2ig megállás nélkül dumáltunk.Nagyon sokat beszélünk.Megdicsért,hogy milyen csinos vagyok illetve okos.(Pont olyan mint én,vagy is úgy lát mindent)De van barátnője 7.es a fiú meg most megy 9.be. Tetszhetek neki? Vagy csak simán barátként tekint rám? Mint én rá?
A normális és együtt érző emberek válaszát várom.
Tetszhetsz neki. Az, hogy mit szeretne ettől függetlenül, a háttérben, azt mi nem tudhatjuk.
25/F
Lehet pont ő az a srác akiről a kérdés szól.
Egy 9.es igényeit mennyire elégíti ki egy 7.es? Semennyire. Ezt beszélgetés elején mondta? Lehet csak menözni akart. Van bármi bizonyíték erre a facebookon? Szerintem tetszhetsz. Majd megpróbálod elhívni barátilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!