Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti hány évesen randizt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hány évesen randiztatok először?

Figyelt kérdés

2015. júl. 22. 01:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13 voltam, mikor először,hát inkább csak találkoztam, fiúval kettesben. Olyan igazi, kimondott randin még szerintem nem is voltam.:)
2015. júl. 22. 02:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. En itt gyk-n beszelgetek egy sráccal es mondtam, hogy talan talizhatnank es o benne volt, de meg nem beszéltük meg. Es lehet, hogy ez egy ilyen randi feleseg lesz. En meg nem randiztam soha. (o 16/F én 13/L)
2015. júl. 22. 02:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez aranyos, de azért vigyázz a neten ismerkedéssel.:) 13 évesen szerintem egy talival nincsen semmi baj, sokan ilyenkor már, tudjuk milyen dolgokon is túl vannak... ez az élet rendje, szóval ne félj és "időben" vagy.:)
2015. júl. 22. 02:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valasz, de meg jöhetnek kommentek :)
2015. júl. 22. 02:56
 5/15 adam13192 válasza:
100%
Szia! Én 18 vagyok és fiú, bízom benne hogy nem tűnök pofátlannak hogy ide írok, de ha engem kérdezel, a válaszom egyértelműen az, hogy NE TALÁLKOZZ VELE! Az hogy egy 18 éves srácnak bejön egy 16-os de nagyon max 15-ös, az még elfogadható, de ebben semmi logikát nem látok. Amikor én voltam 16 (mintha csak 2 hete lett volna) sose tudtam úgy ránézni egy 13 évesre hogy úú ő tetszik, és szeretnék tőle valamit, megakarom ismerni stb.. Nem szeretnélek lelombozni, mert aranyos amiket leírtál, de saját lelki és testi biztonságod érdekében szerintem ezt felejtsd el! Mellesleg itt ismerkedtek meg, az már hatalmas gond! Nem tudhatod hogy néz ki, hol él, igazat mond-e, elfog-e valóban menni egy ilyen találkozóra stb. Kikel hogy ábrándítsalak de ez nem ilyen egyszerű, inkább ismerkedj a közeledben lévő srácokkal, biztosan akad valami ;)
2015. júl. 22. 05:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyet kell értenem a 18 éves sráccal. Számból vette ki a szót :)
2015. júl. 22. 07:31
 7/15 anonim ***** válasza:
ne találkozz vele, ez elég para, ráadásul 13 éves vagy, mit kezdesz egy szinte kifejlett fiatal férfival? Ő már dugni akar szanaszét mindent.
2015. júl. 22. 09:14
 8/15 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy lakik (fel órára az én varosomtol) es küldött magarol kepet. Meg nem is mondtam, hogy ez egy randi lenne. Lehet, hogy az, lehet, hogy nem :)
2015. júl. 22. 10:44
 9/15 anonim válasza:

Figyelj, az, hogy küld egy képet magáról sajnos lehet egy neten szerzett is. Itt mindenki mondhat bármit, Én se ajánlom, hogy elmenj, nekem mai napig nem volt randim sőt még igazi kapcsolatom se. Te még ehhez fiatal vagy.

16/L

2015. júl. 22. 11:45
 10/15 A kérdező kommentje:
Tenyleg igy gondolod? :/
2015. júl. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!