Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen randiztatok először?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 22:15
2/10 anonim válasza:
Attól függ, mi számít randinak...
A válasz így vagy 5 vagy 16.
3/10 anonim válasza:
randi alatt mit értünk? túl megfoghatatlanok ezek a dolgok ......mert most írja ide mindenki hogy 9 évesen elhívta sétálni a szomszéd lányt a dunakorzóra???
4/10 megmondo007 válasza:
19,5 évesen randiztam először
18/F
7/10 anonim válasza:
Hát találkozgattam srácokkal de azok nekem nem jöttek be úgyhogy én nem nevezném annak. Amit annak neveznék már, az 17 éves koromban volt. L/19
9/10 anonim válasza:
megmondó hogy ért véget a randi? ja de nem is ez érdekel igazán hanem hogy:milyen idő volt?
10/10 megmondo007 válasza:
ja , egész jó bár "szeretett" királyunk l. Viktor a szabadságharcos kicsit gyengélkedett, a Felcsúti parlamentet meg feloszlatták, na ekkor elegem lett és felhívtam McFly haveromat hogy vigyen el egy fuvar erejéig és most itt vagyok, de MÉG VISZATÉREK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!