Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen randiztatok elöször?
Figyelt kérdés
#Randi:3
2015. okt. 6. 16:00
5/10 anonim válasza:
18-19 lehettem.
Elég visszahúzódó és félénk típus voltam, ezért is nem előbb. De aztán szerencsére minden jól ment hamar feloldatom és össze is jöttünk.
10/10 anonim válasza:
14 éves kísértem haza először haza egy lányt és utána csókolóztunk is..(ő egy évvel fiatalabb volt) előtte is voltunk kissebb társasággal moziban, ketten párban sétálni tóparton, fagyizni.. Nem tudom az mennyire számít randinak, mivel tetszettek a lányok és azért hívtuk el őket gondolom az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!