Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
188cm magas vagyok fiú vagyok (1 hete töltöttem a 17 et). Magasságban hozzám nagyjábol egy 180cm es lány illene nem? Mert szerintem nagyon bénán néz ki amikor egy ilyen magas srác mint én valami kis 165-170 magas lánnyal van.
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 17:25
41/42 anonim válasza:
En alacsonyabb lany vagyok, es sztem eleg bunko viselkedés, hogy azért nem kell egy lany, mert alacsony... Közönséges vagy nagyon, annyi szent. Ugy beszélsz az alacsony lányokról, mintha egy alsóbb rendű társadalmi csoport lenne. Ez mar olyan, mint a rasszizmus. Egyébként meg ne aggódj, ha igy viszonyulsz a lanyokhoz, egy alacsony se fog szemet vetni rad, légy nyugodt... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!