Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
188cm magas vagyok fiú vagyok (1 hete töltöttem a 17 et). Magasságban hozzám nagyjábol egy 180cm es lány illene nem? Mert szerintem nagyon bénán néz ki amikor egy ilyen magas srác mint én valami kis 165-170 magas lánnyal van.
Valahol 185 körül lehetek és ilyen 160 körüli az exem :D egyáltalán nem nézett ki bénán :D
Ahogy előttem írták ha szeretsz valakit akkor tök mindegy hány centi vagy hogy hány kiló!
Egyetértek veled.
De nyugi, annyi 175-180+ cm magas szingli lány van, hogy még válogatni is tudsz.
Azért remélhetőleg ne utasíts el egy lányt csak mert nincs 180 cm :D
Az egy dolog hogy az "illene", (bár kinek mi) szerintem aranyos ha egy lány alacsony a fiúhoz képest. Jó azért egy 2 méteres faszihoz egy 150 centis lány tényleg bénán néz ki, de ha szeretsz valakit nem ez alapján fogsz dönteni :D
Ha szerinted bénán néz ki akkor ne gyere össze olyan lánnyal, akkor lepődsz majd meg ha beleszeretsz egy "valami kis 165-170 magas lányba"
16/155/L
Én még nála is alacsonyabb vagyok :D 150cm
De volt már 180 körüli barátom és mindig mindenki lecukizott minket xd
7es voltam 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!