Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 188cm magas vagyok fiú vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

188cm magas vagyok fiú vagyok (1 hete töltöttem a 17 et). Magasságban hozzám nagyjábol egy 180cm es lány illene nem? Mert szerintem nagyon bénán néz ki amikor egy ilyen magas srác mint én valami kis 165-170 magas lánnyal van.

Figyelt kérdés

2017. júl. 28. 17:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

155 cm vagyok. Elozo barataim mind magasak voltak, az egyik 178 korul, a masik 180+ volt. En szeretem ha egy ferfi magasabb. Nem, nem neztek rank furcsan. Eddig senki sem zavart meg a magassagom.:) Nem arra figyeltek.:) De volt mar olyan hogy egy alacsonyabb srac tetszett meg. Mint ahogy mondtam, jobban kedvelem a magasabb sracokat, de egyaltalan nem erdekelt akkor hogy o alacsony volt.

Es tenyleg lenezoen hangzik ahogy beszelsz az alacsony lanyokrol.:(

A lany meg mondhatna hogy miert jarjon egy nagy hulk-szeru pasival?

Foleg hogy rengeteg szep alacsony lany van, kerdezo. Komolyan visszautasitanal valakit csak azert mert 170 centi?

(Mondjuk lehet csak nekem magas ez a gondolkodas. Fiatalokra szoktak mondani hogy felszinesek.:))

2017. aug. 10. 14:24
 32/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Hulk szerű. 58kg vagyok. A 188cm emhez.
2017. aug. 10. 15:58
 33/42 anonim ***** válasza:
163 vagyok és egy elég magas (180 körüli) fiú tetszik. Akkor most mondjak le minden reményemről?
2017. aug. 10. 16:04
 34/42 A kérdező kommentje:
Utolsó nem kell lemondanod. Viszont furcsa az ízlésed.
2017. aug. 10. 17:15
 35/42 anonim ***** válasza:

Miert lenne furcsa az izlese???:D eszem megall. Az alapjan megmondod milyen az izlese, hogy elmondja, neki egy magasabb fiu tetszik?

Neki lehet furcsa az izlese, de te felszines vagy.

2017. aug. 10. 19:55
 36/42 A kérdező kommentje:
Szóval én felszínes vagyok mert nekem a nálam közepesen kisebb lányok tetszenek? De ő nem felszínes hogy egy nála 20 centivel nagyobb pasival akar lenni? Pf. Röhejes.
2017. aug. 10. 22:01
 37/42 anonim ***** válasza:
Megtetszett neki a srac. Nem hiszem hogy a magassaga alapjan valaszotta ki maganak.:)
2017. aug. 10. 22:12
 38/42 anonim ***** válasza:

Én egy fiúval nem úgy kezdek beszélgetést hogy milyen magas vagy?

Mert felszínes lenne, és mert abszolút nem érdekel. Nem fogom méregetni a távolból hogy: hmm 180 cm ez jó, a haverja jobban bejön de ő csak a 160 centijével esélytelen, tökmindegy hogy életem szerelme lehetne.

Ha bejön valaki a magasság tökmindegy lesz. Neked ez az ideálod, hogy csak pár centivel legyen alacsonyabb, ez tök jó. De! Ne legyél lenéző az alacsonyabbakkal, hidd el nem az ő hibájuk hogy ekkorák. Senki nem lesz felszínes az alapján hogy megvan a maga ideálja. Attól lesz az, hogy nem tud mögé tekinteni, és aki csak azért basz el egy lehetőséget, mert az adott személy nem perfectül felel meg az ideálnak. Ez a bajod kérdező. Hogy túlságosan azzal vagy elfoglalva hogy milyen magas a lány. Örülök hogy találtál valakit aki megfelel neked és remélem összejöttök, de légyszi, tényleg ne legyél ilyen bunkó azzal aki alacsony, és vedd figyelembe azt a lányt is aki csak annyiban tér el a tökéletestől hogy nem 180 cm.

2017. aug. 11. 09:48
 39/42 A kérdező kommentje:
A 6-8 cm szerintem nem "csak pár centi". De ahogy gondolod. Nem nézek én le semmit. Vannak olyan lány barátaim akik nem éppen magasak. Csak éppen nem tekintek rájuk "barátnő alapanyagként"
2017. aug. 11. 10:05
 40/42 anonim ***** válasza:

A barátaidra még jó hogy nem :D

De gondolom azért lehet valahol egy olyan alacsonyabb lány is aki azért felkeltheti a figyelmed, akkor azért kíváncsi leszek ugyanez lenne e a reakciód.

2017. aug. 11. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!