Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
188cm magas vagyok fiú vagyok (1 hete töltöttem a 17 et). Magasságban hozzám nagyjábol egy 180cm es lány illene nem? Mert szerintem nagyon bénán néz ki amikor egy ilyen magas srác mint én valami kis 165-170 magas lánnyal van.
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 17:25
11/42 anonim válasza:
Én szerintem aranyos egy magas fiú mellett egy alacsony lány :)
17/f/194cm
12/42 A kérdező kommentje:
Nekem nem hiszem hogy tudna tetszeni alacsony lány. A 180 at azért mondtam, mert 8cm különbség szerintem elég.
2017. júl. 28. 19:12
13/42 anonim válasza:
Oh franc, én 175 vagyok, az csak 5 centi különbség, és nem 8. Akkor én már szoba se jövök? :D viccelek :)
Tényleg nem a magasság a mérvadó.
14/42 A kérdező kommentje:
Ha 175cm vagy akkor köztünk 13 cm külömbség van. Nem 5. Mivel én 188cm vagyok.
2017. júl. 28. 20:21
15/42 anonim válasza:
Egy alacsony lány is pont olyan mint egy magas, csak akaratától függetlenül nem nőtt tovább, ennyi.
Ne nézd le őket, biztos vagyok benne hogy megtetszik majd egy, és akkor pont lefogod szarni hogy nem 180 cm. De ha mindenképp magas lányt akarsz akkor keress egyet.
16/42 anonim válasza:
Barátom kb 180-185cm között van, én 155cm vagyok. Eleinte mi is azt hittük nagyon furcsák leszünk együtt, de aztán rájöttünk semmi fura nincs benne. A magasságkülönbség egy kapcsolatban elég másodrendű szempont szerintem, ha megtetszik, szimpatikus egy 165-170 magas lány ne foglalkozz azzal, hogy lehet valaki szerint egymás mellett sétálva bénán néznétek ki, ezzel csak a saját lehetőségeidet szűkíted teljesen feleslegesen
17/42 anonim válasza:
Nekem alapból az ideálom a magas vékony fiúk, de volt már alacsony barátom, meg egy kicsit testes/kövér is. Pedig én is úgy voltam vele hogy nekem csak a magas vékony fiúk tudnak megtetszeni, de aztán jött pár fiú aki megmutatta hogy tökmindegy mi az ideálom, attól függetlenül is megtetszhet valaki, mert nekem úgy tökéletes ahogy van.
18/42 anonim válasza:
Én 15 éves lány létemre 183 centiméteresre cseperedtem eddig :)
Merre laksz?
19/42 A kérdező kommentje:
Kérlek ne értsétek félre a kérdésem! Egyáltalán nem nézem le az alacsonyabb lányokat! De azt mindenki beláthatja, hogy a magas lányoknak is kell barát. :D
2017. júl. 28. 23:15
20/42 anonim válasza:
Barátom egy fejjel magasabb nálam... Minket nem zavar. Az meg nem érdekel hogy bénán néz e ki vagy hogy mások mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!