Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
188cm magas vagyok fiú vagyok (1 hete töltöttem a 17 et). Magasságban hozzám nagyjábol egy 180cm es lány illene nem? Mert szerintem nagyon bénán néz ki amikor egy ilyen magas srác mint én valami kis 165-170 magas lánnyal van.
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 17:25
21/42 A kérdező kommentje:
Azóta alakulóban van egy lánnyal aki 180-182cm magas. Azt hiszem ő az igazi. :D Szerinte is elég ha 6-8cm el vagyok nála magasabb.
2017. júl. 29. 13:25
22/42 anonim válasza:
Bénán néz ki?? Eléggé egyszerű és felszínes vagy...
23/42 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok felszínes. Egyszerűen csak 188cm magas srác létemre nem fogok valami kis 165-170 magas lánnyal járni.
2017. júl. 29. 17:02
24/42 anonim válasza:
Épp ezért vagy felszínes és egyszerű :D na meg azért, mert nem érted.
25/42 A kérdező kommentje:
Most nehogymár felszínes legyek azért, amiért van "personal preference" em. Ez nem tudom hogy van magyarul.
2017. júl. 29. 17:44
26/42 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a saját ideálja, de ne csodáld hogy mindenki azt hiszi hogy lenézed az alacsony lányokat ha úgy fogalmazol hogy: "valami kis". Ez elég lenézően hat, mintha valami utált tárgyról beszélnél vagy valami...
27/42 anonim válasza:
Miért?
Igy terelnie sem kell! 😂😂
28/42 anonim válasza:
Eddig a pillanatig nem éreztem olyan nagyon kicsinek magamat a 170 centimmel, de köszi, most már annak érzem.
Életem első szerelme egy 190 magas pasi volt, de nem jöttünk össze, lehet ezért(is)? :D
29/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, hozzám képest meg ahhoz a sráchoz képest kicsi vagy. Szerintem keress olyat, aki magasságban passzol hozzád. Mondjuk egy 175cm es srácot.
2017. aug. 10. 09:26
30/42 anonim válasza:
Ne szabd már meg, hogy milyen srácot keressen magának. Èn is utálom a törpèket, ès egy pasi 175 centisen mèg törpe, most is 185 cm magas pasim nekem is, èn pedig olyan 170 körül vagyok, de nem tudom pontosan.
Ha neked az a legfontosabb, hogy csaj 170 vagy 190 magas, akkor gratulálok!
Egyèbkènt a 170 körüli centimmel engem is modellnek akartak küldeni, többen is mondták, hogy próbáljam meg a pályát.
Sőt, apám 190 magas, anya meg 160 cm.
Nem tudom melyik bolygón èlsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!