Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen tanácsokkal tudnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni?

Figyelt kérdés

21 / F

A problémám a következő: nehezen tudok lányokkal ismerkedni, vagy inkább sehogy.

Suliba járok, mellette dolgozom, havi 1-2 x ha járok bulizni. Introvertált vagyok, így egy heringpartiban nem igazán érzem jól magam. Sportolok is, könyveket olvasok, szóval szerintem nem vagyok se csúnya se hülye.

Manapság nehéz normális lányt találni, akinek vannak tervei és nem buliról bulira tervez ..

Volt már 2 komolyabb kapcsolatom ( 8 hónap és másfél év ) de ott minden jött magától.

Ez a facebookon lájkolgatom, ráírok vadigenekre, na meg a tinder.. ezek sem fekszenek túlságosan. Egy férfi merjen odamenni egy lányhoz az utcán és szólítsa le. Én itt akadok meg. Túlságosan rágörcsölök. Pár hete egy bevásárlóközpontban láttam meg egy szimpatikus csajszit, ott sétáltam mögötte, de semmi.. ha odamentem volna hozzá mit mondtam volna neki.. ?

Igazából egyedül is elvagyok, nincs szükségem másra a boldogságomhoz, de azért jó lenne esténként odabújni valakihez, nem egyedül filmezni stb.

Szerintetek, ha utcán, buszon, bárhol meglátok egy szimpatikus lányt, párszor összetalálkozik a pillantásunk és odamegyek hozzá mit mondjak ?

Bármit szívesen fogadok, kérlek segítsetek!

Maradok tisztelettel !

2017. ápr. 26. 22:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia:)

Szerintem ez jo, ha igy akarsz ismerkedni, bar mint te is eszrevetted joval nehezebb mint neten.

A bevasarlokozpontos csajt szerintem jo hogy nem szolitottad le, olyannal probalkozz szerintem akivel tenyleg osszetalalkozik parszor a tekinteted/egymasra mosolyogtok, mert az igenis nagyon imponalo a nonek ha a srac mer lepni😊

Nemtudom igazabol mit mondj, engem soha nem szolitottak meg igy le (mindig a netrol volt baratom) ezert meg elkepzelni se tudom hogy mit mondanak ilyenkor😄Talan valami olyat hogy "szia! Edes nagyon a mosolyod:) nincs kedved elmenni valahova?"

Vagy nemtudoom

Remelem azert segitettem valamennyit:)

16/l

2017. ápr. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!