Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen tanácsokkal tudnátok...

Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni úszáshoz?

Figyelt kérdés
Felszerelésre vagyok kíváncsi főleg, meg az uszodai etikettre.

2016. aug. 22. 13:56
 1/2 anonim válasza:
Etikett annyira nincs, sapka legyen rajtad mindenképp, meg úszóruhába menj, vagy sportbikiniben. Szerintem sima bikiniben nem lehet normálisan úszni. Meg ha szeretnél további kiegészítőket az úszáshoz akkor ajánlom a bóját, deszkát, tenyérlapot, békatalpat, lábgumit.:)
2016. aug. 23. 11:20
 2/2 anonim válasza:

Ha csípi a szemed a klór -meg amúgy is ajánlott szerintem- vegyél úszószemüveget. Ezen felül a sapka kötelező és válassz olyan ruhát, amiben szabadon tudsz mozogni, nem kell igazgatni, nem lógnak le róla fodrok, stb. Benti papucsot is vigyél, amit csak ott használsz, hogy ne cipeld be a koszt magaddal. Az öltözőből már csak azzal menj ki a medencéhez.

Úgymond etikett nem nagyon van, csak ami józan paraszti ésszel magától is adódik.

- Ne ugrálj a medencébe, vagy ha rajtkőröl akarsz indulni, mindenképp figyelj, hogy ne legyen alattad senki / ne zavarj meg senkit a csobbanásoddal.

- A jobbra tarts és előzés szabályai itt is olyanok, mint közúton. Ne úszkálj a sáv közepén, adj helyet másoknak is.

- Úszás előtt zuhanyozz le, ne menj izzadtan, koszosan / maszatosan a vízbe.

- Ha van kijelölt 'gyors sáv', de nem bírod a tempót, akkor ne erőltesd, ne zavard a komolyabban edzőket.

- Egyértelműbb dolgok: Herpesszel, gombával, akármi fertőző dologgal NE menjünk az uszodába. Smink / parfüm mellőzése is elvárt. Öltözőben törekedj, hogy ne pakold szét a cuccaid, mások is elférjenek melletted.

- Ne bámulj másokat.

Talán ennyi, bár ezekre valószínűleg magadtól is gondoltál :)

2016. aug. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!