Úszáshoz milyen fürdőruha lenne ideális?
Bikiniben is lehet úszni, de elég fárasztó úgy, az idő jelentős részében a melltartót igazgatni, vagy az alsóra figyelni.
Az egyrészes fürdőruhában megszokottabb úszni, mégpedig az úszódressz szabásúba, amiben kényelmesebben lehet úszni, és nem kell a dresszel bíbelődni, mint a kétrészes fürdőruhánál.
En is az uszodresszt ajanlom. Ha heti tobbszor usznal erdemes klorallot valasztani. Nekem a nabaiji furdoruhak valtak be...
De pl ha bemesz a dechatlonba biztos vmelyik elado segit megfelelot valasztani.
Jo uszast! ;)
Én mindenkit felpontoztam és köszi a válaszokat.
De egyébként az a százalék, amit ott látsz az ilyen állandó hasznossági értékelést mutat és nem csak erre a kérdésedre vonatkozik. Tehát összesíti az eddigi válaszaidat ezen az oldalon, hogy pontosan hány százalékosok voltak és abból von egy átlagot és azt látod mindig. "a kérdező xy%-os válaszokat ad", szóval ez mindenhol megjelenik és nem csak ennél a kérdésnél.:)
A bikini hosszú távon, rendszeresen kényelmetlen tud lenni, az sima strandolásra való meg kis pancsolásos úszásra nem rendszeres sportos úszásra. Persze vannak kimondott sport bikinik amiket én akkor hordok amikor már nyáron szabadtéri strandra megyek leginkább úszni és utána napozásra is jó mert nem látszik meg a dressz nyoma. Nekem van aréna sport dresszem erre a célra az bőven jó úszásra, de egy barátnőm hozott nekem németből olyat ami garbós nyakú és cipzározni kell az a tuti mert szinte meztelennek érzem magam a medencébe ami iszonyat kényelmes. Tudatosan furcsa de meg lehet szokni. Annak a márkájára nem emlékszem mert a dresszen nincs feltüntetve.
Van nekem még úszásra H&M fürdőruhám ami 2-3 éve "divat" volt az a sárga, rózsaszín, fekete színű meg sárga keverékekből állt. Olyat nekem a nővérem hozott mert kedvezményesen megírta venni, engem az a tornadresszre emlékeztet nagyon, azt csak poénból hozta nekem mert gyakran járok le nyáron a közeli tóra úszni és ott kevés árnyékos rész miatt féltem a vállam a leégéstől.
Úsztam már egyszer tornadresszbe is azt csak kíváncsiságból próbáltam ki egyszer szintén a szabadba csak hiába volt fekete színű átázva szinte lehetett mindenem látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!