Üdv. Olyan ügyben írok nektek hátha valaki tud jó tanácsokkal ellátni, szakács szakmát elvégeztem de most kezdtem pizza szakácsként, tudtok-e valami jó praktikát mondani amivel kezdőként is el tudok vezetni egy konyhát?
(HACCP elvárások például) az étterem forgalma nem nagy de szeretném ha pár éven belül felfuttatnánk.
szóval lényegében tippek, trükkök kellenek, mert a főnök 20on éves és nincs végzettsége se mint üzletvezető se mint szakács mégis mindenbe beleszól , nem akarok hogy bármi szakmai dologba bele tudjon kötni, szeretném ha a konyha dolgait rám bízná de sajnos nincs tapasztalatom, pizzaszakácsként.
Én csak annyit tudok, hogy hulljon a férgese!
Túl sok moslék hely van, dilettánsokkal, kontárokkal, ilyenek miatt vannak az embereknek rossz véleményi bizonyos helyekről.
AZ ilyeneknek hullania kell, hosszú távon a normálisak kigolyózzák ezeket.
Tanács:
Felvenni egy hozzáértőt, mivel ilyen szakértelmet úgy kb havi fél milláért szokás osztogatni, nem felebaráti szeretetből.
Vagy- 2 évtized vendéglátás, belföldön, külföldön, intenzív tapasztalatszerzéssel, és utána már gyerekjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!