Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni?
Nos, nagyjából fél év alatt fogytam 10 kg-ot. 173 centi vagyok, és jelenleg 64-65 kg. Mindezt egészséges életmóddal (nem koplaltam), és sok edzéssel értem el.
Szeretnék fogyni még minimum 5 kg-ot. Ezt is egészséges keretek között szeretném elérni, és azzal a nagyjából 1600 kcalos étkezésemmel amit eddig folytattam, már 1-2 hónapja stangálok. Ezzel is megvagyok viszonylag elégedve, de ha már eddig sikerült nem most akarok megfutamodni.
Kérlek, írjatok nekem olyan étrendet amit ezekkel a méretekkel alkalmasnak találnátok még 5 kg fogyásra, és mozgásformákat, hogy heti hányszor és az mennyi ideig tartson. Eddig aerob illetve súlyzós edzést folytattam (ennek hatására viszonylag izmosodtam is és látszik az eredménye nagyon). De mostmár szeretném lefogyni azt a makacs 5 kg-ot is :)
Sajnos ami megnehezíti ezt egy kicsit, hogy egy betegségem miatt kerülnöm kell a túlzott húsfogyasztást, és heti kb 2x ehetek.
Köszönöm előre is :)
Személyre szabott étrendet személyi edző, dietetikus ír,pénzért. Az edzéskoncepciód jónak tűnik. A fehérjét be lehet vinni másból is nem csak húsból. Pl tojás, túró, protein por.
Lehet, hogy a szénhidrát hintáztatással érdemes lenne próbálkoznod. Illetve ne görcsölj rá az 5 kilóra! A forma jobban számít.
Köszönöm a választ :)
Nyilván nem teljes étrendre gondoltam, csak hogy milyen adagokat, mit mikor kéne. Sajnos mindenhol ahol olvastam a témáról nagy szerepet kapnak a sovány húsok, így főleg erre terjedt ki a kérdésem, hogy akkor milyen lenne az a táplálkozás ami eleget tesz hús nélkül is :)
Szenhidrát hintáztatásról olvastam már, akkor nem akadt meg rajta a szemem. EZ milyen módszer pontosan?
Nem görcsölök rá, legalábbis igyekszem. De megálltam már jó ideje, és ha már eddig eljutottam ne most álljak meg hogy "jó hát ha nem, nem". :) Így új módszereket próbálnék ki. Esetleg csökkentsem a kalóriát? Koplalni nem szertnék, arra régen egyszer már ráfáztam és megjöttem belőle d emégis meddig lenne érdemes csökkentenem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!