Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi az amitől elolvadnak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amitől elolvadnak a lányok? Főleg lányok válaszát várom!

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit nagyon, de nagyon szeretek. Sajnálatos módon egyéb okok miatt nem lehetünk együtt (még). Szeretném valamivel lenyűgözni, azok mellett, hogy minden nap kimutatom felé az érzéseimet. Szerintetek mivel lehet ezt megvalósítani? Én 19/F, ő pedig 17/L.

2017. febr. 19. 14:25
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
60%
Mutasd ki, de mindig csak kicsit. Vagy nagyon es hagyj egy kis szunetet kozte. Kulonben mindig elfogja varni es lehet ezzel egyutt megunja majd. Nagy dolgokat viszont ne csinalj, ha csak nem vagy benne biztos, hogy nem fogja magat cikin erezni. Gondolok itt a rozsa(csokor)ra.
2017. febr. 19. 15:42
 22/35 anonim ***** válasza:
8%

18-as, nem akarom tudni, hogy a barátod mit tesz velem, pláne azt nem hová akarja, de szerintem ne melegekkel ismerkedj :).

+ az hogy nem vállaljátok fel a neveteket egy anonim oldalon csak az súgalja, hogy ismerkedtek itt de nem meritek felvállalni a válaszaitokat mert hazudtok a másiknak és így könnyedén lebuknátok, hogy nem is olyanok vagytok, mint amilyenek, nagyon, de nagyon szánalmasak vagytok.

2017. febr. 19. 15:54
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

27/L

Én azt nagyrabértékelem,ha a fiú figyel arra amit mondok és emlékszik rá. Pl megemlítem,hogy fogorvoshiz megyek 13ra és 12:45kor ír egy üzenetet,hogy "hajrá,majd a zsibbadós szádra adok puszit"

Szóval a figyelemmel le lehet venni a lábról nagyon könnyen. Hasoló dolog,hogy említettem egyszer,hogy szeretek virágot kapni,de sajnálom a vágott virágot. Névnapomra cserepes gumós növényt kaptam, amikor odaadta hozzátette,hogy "vágottat akartam venni,de utána eszembe jutott,hogy ennek jobban örülnél"

Kérdezgesd,hogy "és milyen csoki a kedvenced?" vagy "milEn étterembe mennél szívesen enni,ha egyszer elmennénk?" és utána pár napra rá lepd meg azzala csokival vagy viddel egy olyan helyre enni/sütizni.

Remélem tudtam segíteni

2017. febr. 19. 16:01
 24/35 anonim ***** válasza:
39%

Nem ÚGY értettem a helyre tennit!!! Rögtön rosszra gondolsz, szánalmas! :D

Amúgy lány vagyok és ez a barátom a párom, érthető kedves? :)

2017. febr. 19. 16:10
 25/35 anonim válasza:
100%
Ha tetszel neki, már elolvad attól is, ha ránézel. Ha meg nem, tehetsz bármit, semmi nem lesz jó neki.
2017. febr. 19. 16:14
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Mutass be neki.
2017. febr. 19. 17:41
 27/35 anonim válasza:
31%
ha gazdag vagy attól elolvadnak !
2017. febr. 19. 17:42
 28/35 anonim válasza:
100%
Én kicsit sem akarok bunkó lenni de soha nem lesz jó a lánnyal. Amég nem vagy férfi, csak nyafizni akarsz vele, meg kinyalni a valagát, addig soha nem lesz jó párkapcsolatod. Lehetsz kedves, bókolhatsz, kimutathatod az érzéseid, de az csak arra lesz elég, hogy 1-2x megpatkold. Hosszútávú kapcsolathoz férfi kell, egy stabil pontnak kell legyél, erős erkölcsileg, érzelmileg, fizikailag és majd utána ezek MELLÉ jöhet a többi amiket mások szépen leírtak. Jó persze az elején a bók lesz az első, de bókokkal nem fogod 3 hónapnál tovább húzni! 2,5 éves boldog párkapcsolatból beszélek, ugyanúgy tiniként, férfi, minden mi jó és neked kell! Gondolkozz!
2017. febr. 19. 20:50
 29/35 anonim ***** válasza:
23%

Legyél nagyon magabiztos. Én pl attól ájulok el ha egy fiú rosszfiúsan viselkedik, szókimondó, kicsit beképzelt *.*

20/l

2017. febr. 19. 23:12
 30/35 anonim válasza:

Van egy tuti tipp!

MICHAEL JACKSON!

Vegyél neki MJ cuccokat, tuti siker!! 😍

2017. febr. 20. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!