Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amitől elolvadnak a lányok? Főleg lányok válaszát várom!
18-as, nem akarom tudni, hogy a barátod mit tesz velem, pláne azt nem hová akarja, de szerintem ne melegekkel ismerkedj :).
+ az hogy nem vállaljátok fel a neveteket egy anonim oldalon csak az súgalja, hogy ismerkedtek itt de nem meritek felvállalni a válaszaitokat mert hazudtok a másiknak és így könnyedén lebuknátok, hogy nem is olyanok vagytok, mint amilyenek, nagyon, de nagyon szánalmasak vagytok.
27/L
Én azt nagyrabértékelem,ha a fiú figyel arra amit mondok és emlékszik rá. Pl megemlítem,hogy fogorvoshiz megyek 13ra és 12:45kor ír egy üzenetet,hogy "hajrá,majd a zsibbadós szádra adok puszit"
Szóval a figyelemmel le lehet venni a lábról nagyon könnyen. Hasoló dolog,hogy említettem egyszer,hogy szeretek virágot kapni,de sajnálom a vágott virágot. Névnapomra cserepes gumós növényt kaptam, amikor odaadta hozzátette,hogy "vágottat akartam venni,de utána eszembe jutott,hogy ennek jobban örülnél"
Kérdezgesd,hogy "és milyen csoki a kedvenced?" vagy "milEn étterembe mennél szívesen enni,ha egyszer elmennénk?" és utána pár napra rá lepd meg azzala csokival vagy viddel egy olyan helyre enni/sütizni.
Remélem tudtam segíteni
Nem ÚGY értettem a helyre tennit!!! Rögtön rosszra gondolsz, szánalmas! :D
Amúgy lány vagyok és ez a barátom a párom, érthető kedves? :)
Legyél nagyon magabiztos. Én pl attól ájulok el ha egy fiú rosszfiúsan viselkedik, szókimondó, kicsit beképzelt *.*
20/l
Van egy tuti tipp!
MICHAEL JACKSON!
Vegyél neki MJ cuccokat, tuti siker!! 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!