Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi az amitől elolvadnak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amitől elolvadnak a lányok? Főleg lányok válaszát várom!

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit nagyon, de nagyon szeretek. Sajnálatos módon egyéb okok miatt nem lehetünk együtt (még). Szeretném valamivel lenyűgözni, azok mellett, hogy minden nap kimutatom felé az érzéseimet. Szerintetek mivel lehet ezt megvalósítani? Én 19/F, ő pedig 17/L.

2017. febr. 19. 14:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
7%

1-es vagyok, tudod az a gond 11-es, hogyha nem írom azt amit írtam valósínűleg te és a 2-es más választ ad, egyszer elsütött viccet felesleges többször leírni még ha a tartalma más is, mert semlegessé válik, szóval a te humorodon is kéne valamelyeset javítani + az sem túl jó dolog, ha emiatt neki támadsz valakinek, ezek szerint még nem éltél eget, hogy rádöbbenj egy fontos tényre, mindenkinek nem lehetünk szimpatikusak.

Kérdező feléd meg ez a válaszom:

Honnan a tökömből tudjam?

Ha azt írom rajzolj neki naponta jobb lesz? Nem, mert lehet ő nem szereti az aféle művészkedést, te ismered, te neked kell tudnod mi a fas*t akar hallani, látni vagy franc tudja mit csinálni.

2017. febr. 19. 14:46
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
12-es, azért annyira ne ájulj el magadtól, nem csak neked jutott eszedbe a poénos válasz.
2017. febr. 19. 14:53
 13/35 anonim ***** válasza:
77%

Udvariasság, kedves szavak, bókok.

Nem nagy cucc, hidd el, bár a mai világban ez már hatalmas dolog sok fiúnál...

/L

2017. febr. 19. 15:01
 14/35 anonim ***** válasza:
17%

5780 Kelvintől(Nap felszíni hőmérséklete)

Menj biztosra! 😂

2017. febr. 19. 15:16
 15/35 TedMosby26 válasza:
7%

Tőlem olvadnak!!

Mellesleg pedig, ha már mindennap kimutatod az érzéseid úgy, hogy együtt sem vagytok, akkor ne is várj,tőled való OLVADOZÁST!

U.i.: remélem nem csattogsz jobban, mint egy kínai strandpapucs!

2017. febr. 19. 15:17
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
hát 13-as ezt már nem tudod bizonyítani :') számos dolgot láttam itt, amit tőlem nyúltak le, és nem csak a mérhetetlen egóm beszél most, de nekem sajnos mindenhez közöm van, nem én tehetek róla, hanem az adottságaim.
2017. febr. 19. 15:20
 17/35 anonim ***** válasza:
16%

Sajnos vannak a bunkók és vannak a nem bunkók...

#1, A barátom jól helyre tenne téged! Akkor nem lenne iyen nagy a pofád! :D

2017. febr. 19. 15:28
 18/35 anonim válasza:
27%
Napalm, Lángszóró
2017. febr. 19. 15:32
 19/35 anonim válasza:
26%
Nyald ki. Imádni fog utána.
2017. febr. 19. 15:36
 20/35 anonim válasza:
Vegyél neki egy plüssmacit.
2017. febr. 19. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!