Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan sráccal, aki nem annyira jól néz ki, de okos, érett, kedves? Olyan 14 körüli vagy feletti lányok válaszát várom.
A külső ugyanolyan fontos, mint a belső!:) most egy tök ronda csávóval ne járj azért mert aranyos, de egy olyannal se aki full helyes de egy igazi tapló! Neked kell eldönteni!!
"~Külső megfog, belső megtart..!" 17/l
Én megértem, a felvetést; mondhatjuk, hogy a külső nem számít, de őszintén, hány olyan ember van aki az ideállja teljes ellentétéhez vonzódik, akin plusz 30 kiló van, és lány létére két fejjel magasabb, vagy fiúként két fejjel alacsonyabb?
A külső nyilván nem minden -sőt-, de a szerelem a testi és lelki szeretetről szól, és ha a párunkhoz nem vonzodunk szexuálisan, akkor bekell vallani, hogy barátként tekintünk rá, nem pedig szenvedélyes szerelemmel.
Amúgy meg interneten ismerkedni szerintem borzasztó nagy illuzió; teljesen más az ember élőben és a képernyő túloldalán, szerintem előbb találkozz vele, utána gondolkodj ezen.
Köszönöm szépen, és teljes mértékben egyetértek azzal, amit leírtál. Egyébként én már döntöttem a részemről, minden a srácon múlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!