Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem valami okos döntés ez?
én anno a Férjrmnk azt mondtam maradjunk barátok:).....aztán egy héttel utána buliban mikor átkarolt, hogy mi lenne ha, nem engedtem tovább mondani, hanem lesmaciztam.....
de volt anno gimis évek elején egy srác aki bejött....é kb legjobb barátok voltunk 1-2 éven kersztül ment ez, egész osztly tudta h bejött a srác (már nem tudom miért ....egyszerűen fogalmam sincs mi fogott meg így visszanézve xD) aztán összejöttem gy másik sráccal 17 éveen mert megbeszéltük, hogy barátként tekint rám....1 hónap múlva rájött, hogy elrontotta....akkor még én is gondolkodtam, hogy van-e esély ,de 1-2 hónap után már mondtam,hogy bocs,de nem......valszeg azért is mert olyan ember vagyok aki nem csalja a partnerét (el is ítélem aki megcsalja a partnerét).....szóval így alakult :) (aztán akivel jöttem srác, nővére mtatta be Férjemet....de nem egymásért szakítottunk anno a volt pasimmal, utána jöttünk össze Férjemmel)
na bocsi a kitérésért, de azt akartam leírni, hogy van aki később jön rá, és van (én) akinek meg rá keleltt jönnie, hogy több mint barátság ez a Férjemmel :)
3-as inkább azt mondanám hogy te tudod a legjobban, mert te maradsz velük barátságba
4-esnek köszön a történetet, mert pont erre voltam kíváncsi, bár kétlem hogy ez sokszor megtörténik. Barátzónából általában nincs visszaút.
5-ös Hát igen, szerintem sem létezik ilyen.
Ht az biztos h nincs barátság fiú és lány között... az egyik mindig többet kezd el érezni...
Még az is jobb lenne ha megszakítanának minden kapcsolatot minthogy az egyik szenved mert csak "barát".
És ilyenkor tényleg jobb távol lenni a másiktól, h áttudják gondolni h mit is éreznek... és talán ráébrednek arra h szükségük van erre a kapcsolatra! De ha az egyik biztosra nem akar semmit akkor jobb ha őszintén elmondja minthogy játszadozik a másik érzelmeivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!