Mi a veleményetek az ilyen fajta tanulásról? Hülyeségnek tartjátok?
Milyen tárgyad van amire kell tanulni és nem érettségi tárgy? Rajz, ének, tesi nem tanulós tárgy, természettudományos tárgyak már nincsenek annyira, de ha van is akkor kötelező érettségizni egyből.
Én egyébként tovább szűkítettem a te elképzelésed anno, csak azokat tanultam amik számítottak egyetemre(nekem ez a matek és fizika volt), a többit leszartam, mert lehet(ett?) duplázni
nem voltam stréber, de mindegyik tantárgyra tanultam jó soakt....és majd belegebedtem az építészmérnökibe :D
Ha tovább tanuslz, jó lene valami pályát keresned és megnézni milyen felvételije van.....amúgy gondolom arra gondolsz, hogy nem érdekel, biológia, kémia fziika....kb ezek az "átlagembernek" a buktatók is egyben.....
nekem pont fizikából kellett érettségiznem....matekot szerettem
ez a rendszer amúgy pont olyanokkal kicseszés, mint én....én úgy számoltattam anno (2009), hogy összes tantárgy......de természetesen van oylan aki a 2 tantárgyára turbózott rá, és nyilván ugyanannyival vagy több ponttal kerültek be....
ha addigra lesz valamyilen elképzelésed simán lehet belőled még "akármi-akárki" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!