Vélemény? Mi a véleményetek valóban nem kezdőnek valóak ezek a (fajta) lovak? Konkrétan erről a lóról ki mit gondol első ránézésre, valamint miért ennyi az ára amennyi?
(Fiatalember aki szeretné megtanulni a lovaglás csínját bínját és hatalmas terület állna erre rendelkezésre(tanyavilág), tehát főként tereplovaglás, határszemle jönne szóba és úgy olvastam az arab vérűek szeretik és el is várják a "menést":))
[link] Php? Page=hirdreszletek&hid=143523&lapszam=0&rendstr=&fromfo=1
A "sok türelmet és odafigyelést" szöveg egy ilyen fajta esetén nem elhanyagolható. Ez azt jelenti, hogy szinte kezelhetetlen, ezért is szabadulnak meg tőle ennyiért. Nem véletlenül ajánlja tapasztalt lovasoknak.
Az arab egy nagy teherbírású, de hisztérikus fajta. Nagyon okos is, ezért a kezdőt könnyen megszívatja. Nem jó tanuláshoz, legalábbis én sem javasolnám kezdőnek.
Értem nyilván akkor mennék bele lóvásárlásba ha sikerülne szakértővel egyezkedni, aztán tanulgatni.(ezt valószínű meg is tudnám oldani valamint akár azt is hogy tartásban az ő ménjében legyen az adott ló amíg vele tanulok meg összeszokunk.
Kezdő lovasnak milyen ajánlott ha az arab nem, kisbéri pl.?
Igen, a kisbéri, furioso, tökéletesen alkalmasak arra a célra, amire te használnád. Általában jobb szervezeti szilárdsággal és stabilabb idegrendszerrel rendelkeznek, mint a sportlovak. Elég heterogén az állomány (vannak arabosabbak is, ha az tetszik), úgyhogy biztos találsz olyan lovat, aki megfelel az ízlésednek. Ajánlott tenyésztőtől, vagy magántanyáról venni, ahol csikókora óta van a ló, ismerik, mint a tenyerüket, nincsenek fehér foltok a múltjában, stb...
Sok sikert a lóvásárláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!