Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bolcs emberek valaszat varom....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kati6548 kérdése:

Bolcs emberek valaszat varom. Tapasztalat esetleg?

Figyelt kérdés
Az exem akivel 2 evig egyutt voltam osztalytarsam lett. Vele vesztettem el a szuzessegem es o is velem. Azzal probal visszavagni hogy minden "kulisszatitkot" elmond az osztalytarsaimnak ami a szex alatt tortent hogy majd ezzel jol megalazhassanak. Tovabba folyamatosan szekal, idegesit, provokal. De en alapvetoen olyan vagyok hogy kiallok magamert. De most megsem megy. Mit kellene tennem?
2017. jan. 22. 00:12
 1/7 anonim válasza:
Esetleg ha megpróbálnád vele normálisan megbeszélni?
2017. jan. 22. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:

A legaljasabb, legférgebb az ilyen "férfi", aki ilyenekkel fenyegetőzik, de az se lehet valami túliskolázott ember, aki vevő az ilyenre, és ezzel cukkolja a másikat. Az igaz barátaid ki fognak melletted állni, ne aggódj.

21/F

2017. jan. 22. 00:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Hadd mondja. :D Aztán meg mondod majd ha cikiznek, hogy pont ő beszél, akinek olyan kicsi a farkaés béna az àgyban, hogy még kielégíteni se tudott. :D
2017. jan. 22. 01:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit se tudsz tenni. Összejöttél és lefeküdtél egy jó nagy barommal. Ezért nem szabad pár hét után széttenni a lábad, hanem előtte meg kell ismerni, hogy ez ne forduljon elő. Legközelebb tanulsz belőle.
2017. jan. 22. 10:22
 5/7 anonim válasza:
Ne hagyd, oltsd le az osztály elött, hogy mekkora egy féreg, és semmi tisztelet nincs benne, és igazán nagy férfi lehet ha megaláz egy nőt.. én biztos ezt tenném a helyedben :)
2017. jan. 22. 12:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. :) es amugy nem 2 het utan tettem szet a labam.. hanem 1 ev ;)
2017. jan. 22. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Természetes dolog a szex,szóval nyugodtan. :D 16/f
2017. márc. 15. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!