Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amitől elolvadnak a lányok? Főleg lányok válaszát várom!
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit nagyon, de nagyon szeretek. Sajnálatos módon egyéb okok miatt nem lehetünk együtt (még). Szeretném valamivel lenyűgözni, azok mellett, hogy minden nap kimutatom felé az érzéseimet. Szerintetek mivel lehet ezt megvalósítani? Én 19/F, ő pedig 17/L.2017. febr. 19. 14:25
2/35 anonim válasza:
Nem nevezhető olvadásnak, de egy hosszú kénsavfürdő vizuálisan hasonló hatást érhet el.
3/35 A kérdező kommentje:
Hú, de nagyon viccesek itt egyes emberek. Szóljatok, ha röhögni kell majd.
2017. febr. 19. 14:30
5/35 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább téged kellene az első kettővel a Napba dobni. ;)
2017. febr. 19. 14:32
6/35 anonim válasza:
Én elolvadok attól, ha egy fiú kedves, okos, udvarias, tisztelettudó! Ja és, ha tud szeretni! ^^
14/L
7/35 anonim válasza:
Szerintem, ha ez az 5 tulajdonság megvan benned, akkor nyert ügyed van (szinte) minden lánynál! :)
8/35 anonim válasza:
Bókolj neki. A lányok nagyon szeretik ha bókolnak nekik. A fiú akibe szerelmes vagyok mindig bókol nekem meg szép dolgokat mond és ennek nagyon örülök. És mindig el is pirulok. Sok sikert:)
9/35 anonim válasza:
Mármint a nyolcadik válaszom a kérdezőnek szólt!
10/35 anonim válasza:
4-es vagyok
Ilyen zéró humorérzékkel szerintem nem nagyon fog tőled elolvadni senki. Már ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!