Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy tetszek egy fiúnak? Fiúk válaszát várom
Figyelt kérdés
Egy fiú hogy felyezi ki hogy külsőleg és belsőleg is tetszem neki és hogy az ágyba akar vinni ??2015. aug. 11. 14:40
2/10 anonim válasza:
Hát én egész konkrétan elmondanám neked hogy mit érzek és hogy mi lenne ha lenne köztünk valami.
Minden férfi másképp mutatja ki, én a nyíltan kommunikálóak körét erősítem!
26f
3/10 anonim válasza:
Hűű, elég gyors váltás. :) Rögtön az ágyba? Én például a kiszemelt lánnyal próbálok szemkontaktust kialakítani, mosolygok rá, figyelmes vagyok. Aztán beszélgetést kezdeményezek és ha nem lesz belőle faggatás (azaz egyoldalú kérdezgetés) akkor megismerjük egymást idő közben. Aztán a többi, de ez már nem kérdés.
4/10 A kérdező kommentje:
Én 15 éves vagyok
2015. aug. 11. 14:49
5/10 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz de nekem is tetszett vagy is tetszik egy fiú és szemeztünk meg minden és olyan jeleket küldött ami arra val de aztán pofára esés lett mert ő csak barát akar lenni
2015. aug. 11. 14:53
6/10 anonim válasza:
De a beszélgetésből már sok dolog leszűrhető. Aki tetszik, azt dicsérem (többször), akár külső, akár belső tulajdonág. Ha figyelmes vagy, le tudod szűri a beszélgetésből. Persze ne nézd a dolgok mögöttes tartalmát, ne láss bele semmit, amit írt azzal azt akarja mondani. (csak mert sok ilyen lány van) Sajnálom, hogy nem sikerült, majd lesz más fiú is, nyugodj meg. :) (3. voltam)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szimpi amit írsz hány éves vagy ?
2015. aug. 11. 15:20
9/10 A kérdező kommentje:
Az jó :)
2015. aug. 12. 16:36
10/10 anonim válasza:
Annyira nem, közeleg az érettségi :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!