Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen? írjak neki majd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? írjak neki majd één ha holnapig nem ír?

Figyelt kérdés
a héten volt a SZIN és csütörtökön találkoztam egy sráccal kavartunk minden jó volt másnap facebookon én bejelöltem ő meg rám írt és még aznap találkoztunk. Beszélgettük,sétáltunk,fagyiztnk aztán megfogta a kezem és úgy sétáltunk. Tegnap az utolsó napon is végig együtt voltunk a SZINen és úgy köszöntünk el hajnalban hogy majd ír de még mindig nem írt pedig többször is fent volt. nagyon szimpi jófej és még szeretnék vele talizni meg minden
2015. aug. 30. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi az a SZIN? Lehet én vagyok a tudatlan de fogalmam sincs....

Persze hogy írj neki te, ne várjad hogy majd mindent a fiú tegyen meg miközben bejön neked!

2015. aug. 30. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már most írj neki.
2015. aug. 30. 19:43
 3/6 eznemlényeges ***** válasza:
Persze, hogy írhatsz, miért ne írhatnál?
2015. aug. 30. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
SZIN = Szegedi Ifjúsági Napok
2015. aug. 30. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Írj rá
2015. aug. 30. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:
közben írt:) és holnap találkozunk:)
2015. aug. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!