Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Feltörte a sarkam a cipőm, és...

Feltörte a sarkam a cipőm, és holnap focimeccsem. Mit csináljak, hogy holnapig jó legyen?

Figyelt kérdés
Ma is meccs volt, és új cipőm van, teljesen feltörte a lábam, alig tudtam lemenni a pályáról! Holnap meg még fontosabb meccs van, mert bajnoki 1.forduló, és KÖTELEZŐ ott lenni. Mit tudok csinálni, hogy jó legyen? Leragasztáson kívül, mert bármilyen erős ragasztót teszek rá, vagy bármit, ahogy izzasd a lábam 2-3 perc után le is jön! HELP, NAGYON FONTOS LENNE!!!!
2011. aug. 26. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
egy kis pamut? próbáld ki, hátha kényelmesebb valamint ZOKNI!
2011. aug. 26. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Holnapig jol szaritsd meg a sarkad,ne ragadsz le,esetleg hintöporozd be.A cipöt,en ugy szoktam,ha jol kitöri a sarkam,fogok egy kalapacsot,es belöl a sarkat jol kikalapalom,ettöl kicsit megpuhul,el sem tudom kepzelni milyen kemeny a cipöd,v.probald a kezeddel megtörni.Vegyel hansaplastot,ami meterre van,kb. 7cm szeles es 1m hosszu,ezek erösebbek,ebböl vagj le jol szeleset,esetleg probald ki a faslit,vagj le belöle,hajtogasd össze,h.vastagabb legyen es szeles,ezt erösitsd a sarkadhoz.
2011. aug. 26. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:

*szeleset

nem szeleset hanem hosszabbat.

2011. aug. 26. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Ha még van a közelben működő gyógyszertár, akkor vegyél panthenol spray-t

a fenti ötletek is jónak tűnnek - ha befáslizod a lábad, akkor azt rögzítsd nagyon, és akár 2 zoknit is vehetsz (a térdzokni alá egy bokazoknit, ami nem látszik ki) - így biztosabban a helyén marad a kötés

2011. aug. 26. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha faslit hajtogatsz össze,tegyel köze ,egy reteg vatat,jo puha lessz,es jobban vedi a sarkad,holnapig nem hiszem hogy elmulik,de ha veded a sarkad,nem fog nagyon fajni.
2011. aug. 26. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyél vízhólyagtapaszt (pl. Compeed nagyméretű vízhólyagtapasz) vagy bármilyen más erős hidrokolloid ragtapaszt (pl. Suprasorb H), direkt erre találták ki és egészen biztosan nem jön le! Drágának drága (~1800 Ft 5 db Compeed, ~800 Ft 1 ív Surasorb ), de ugyanúgy fogsz tudni benne holnap rohangálni, mintha nem is lenne sebes a lábad - a többi módszerrel csak napok alatt érnéd el ugyanezt.
2011. aug. 26. 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:
gyógyszertárba vettem egy Leokuplast ragasztót! Az szerintetek le fog jönni? És alá egy kis gézdarabot!
2011. aug. 27. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!