Betegség elkapása holnapig?
Valami láz, vagy hányás kéne, mert anyám nem engedné amúgy, h otthon maradjak. És mielőtt kioktatnátok, leírom, h azért akarok hiányozni, mert teljesen ki vagyok idegileg. Nemrég halt meg barátnőm autóbalesetben, úgy, h a bátyja vezetett, aztán a bátyja öngyilkos akart lenni és még mindig az akar, és mamám pedig kórházban van és félek, h őt is elveszítem, de én ezt nem tudom elmondani anyunak, mert nem engedné meg, h itthon maradjak, utána meg már akkor sem maradhatnék itthon, ha tényleg 40 fokos lázam lenne..... Kérlek segítsetek!!! ://
15/L
Ui. igen, már egyszer kiírtam ezt...
Vagy: bemégy a sulidba, és beszélsz az osztályfőnököddel erről nagy vonalakban, és azt mondod, hogy el szeretnél menni a sulipszichológushoz - biztos megengedi, hogy azt a napot inkább a szakember felkeresésével töltsd el.
Így mindenki jól jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!