Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Betegség elkapása holnapig?

Betegség elkapása holnapig?

Figyelt kérdés

Valami láz, vagy hányás kéne, mert anyám nem engedné amúgy, h otthon maradjak. És mielőtt kioktatnátok, leírom, h azért akarok hiányozni, mert teljesen ki vagyok idegileg. Nemrég halt meg barátnőm autóbalesetben, úgy, h a bátyja vezetett, aztán a bátyja öngyilkos akart lenni és még mindig az akar, és mamám pedig kórházban van és félek, h őt is elveszítem, de én ezt nem tudom elmondani anyunak, mert nem engedné meg, h itthon maradjak, utána meg már akkor sem maradhatnék itthon, ha tényleg 40 fokos lázam lenne..... Kérlek segítsetek!!! ://

15/L

Ui. igen, már egyszer kiírtam ezt...

2011. okt. 2. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez szerintem elég indok ahhoz, hogy ne kelljen suliba menned. Ezt csak megérti anyukád.... Ha meg nem, akkor menj el reggel, mintha suliba indulnál, és legyél a mamádnál a kórházban.
2011. okt. 2. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy: bemégy a sulidba, és beszélsz az osztályfőnököddel erről nagy vonalakban, és azt mondod, hogy el szeretnél menni a sulipszichológushoz - biztos megengedi, hogy azt a napot inkább a szakember felkeresésével töltsd el.

Így mindenki jól jár.

2011. okt. 2. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen okok miatt, egy két nap lógás, még nem a világ. Ha neked idő kell, hogy rendbe jöjj lelkileg, menj el orvoshoz, és beszéld meg vele, hogy írjon ki néhány napra. Ha meg nem ír ki, írasd ki magad anyukáddal, és beszéld ki magadból a problémáid, mert anélkül csak rosszabb lesz.
2011. okt. 2. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
De Anya nem engedi, h otthon maradjak.... Kérlek segítsetek!!!:///
2011. okt. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!