Ha valaki túlérzékeny a fájdalomra az mentális vagy testi betegség? Esetleg csak hiszti?
Van hogy kolléganőim súlyosabban elvágják a kezüket munka közben, ellátják a sebüket és dolgoznak, mintha mi sem történt volna. Sőt, olyan is volt, hogy egy nő ujján átütöttek egy szeget és azt mondta "hát lüktet, de nem vészes".
Én kicsit megvágom az ujjam, és alig tudom folytatni a munkát, annyira zavar a fájdalom.
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy végigrinyálom a műszakot, igyekszem leplezni a dolgot, de nem értem, hogy amin mások túllépnek az nekem miért fáj annyira?
Egy véraláfutástól alig tudok aludni. Másnak fel se tűnik, hogy megütötte magát.
Egy injekciónál folynak a könnyeim, vérvételnél minimum összerezzenek amikor bebökik a tűt. És ez csak a jobbik eset.
Próbálom leplezni, de sokszor észreveszik rajtam, hogy nagyon szenvedek amiatt, ami másnak csak egy apró kellemetlenség.
De nem hiszem el, hogy másnak nem fáj. Vagy ha tényleg nem, akkor velem van valami baj?
Nem rendellenesség, csak egy egyedi tulajdonság.
Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!