Elviselhetetlenül görcsöl a hasam. Mit tudok tenni, hogy holnapig jobb legyen?
Figyelt kérdés
Összvissz 3 napig szokott tartani a menstruációm, de mostanában nagyon erős. Most egész éjjel nem aludtam semmit, pedig 2 algopyrint bevettem. Emellett sokszor hányok és hasmenésem is van a görcsök mellé, a térdeim is begyulladnak. Nem tudom, hogy fogok így holnap suliba menni, pedig nem akarok lemaradni. Tudtok valami tippet, ami be is vált? 18/L2013. okt. 23. 18:30
3/15 A kérdező kommentje:
Ha terhes lennék, azt nyilván tudnám, és nem itt oknyomozgatnék...
2013. okt. 23. 18:35
4/15 anonim válasza:
Én cataflamott vagy rudopent szoktam bevenni mert az alopryrin nekem nem használ semmit olyan mint ha semmit se vennél be nekem is ilyen problémám szokott lenni mint neked.
5/15 anonim válasza:
Mert a hányás lehet a terhesség jele..
És akkor az nem biztos hogy mestruáció hanem terhességi vérzés.. Amúgymeg van olyan hogy nem tudnak róla mer nincsenek rá utaló jelek!
1# voltam
6/15 anonim válasza:
Lehet,hogy semmi köze egymáshoz a kettőnek,mármint a menzeszednek és a hasmenés-hányásnak. Most vírusos járvány van,elképzelhető,hogy a kettő véletlenül esik egybe és rontják egymást. Diétázzál, igyál sok folyadékot, és az Algopyrin mellé vegyél be valamilyen görcsoldót(No-Spa) is. Ha van szedjél széntablettát, Bolus Adstringenst.
7/15 anonim válasza:
Amúgy a kérdésedre válaszom:
Mivel nekem se segítenek a gyógyszerek én mozogni szoktam egy kicsit.. ha ez se válik be akkor valahogyan maszírozom..
#1 megint az egyes voltam
8/15 A kérdező kommentje:
Okés, de én nem vagyok akkor sem terhes, mert teszek róla, hogy ne legyek az ;) Amúgy nekem semmiféle fájdalomcsillapító nem segít sajnos az Algopyrin-en kívül, úgy tűnik, akkor már ez sem. A meleg vizes palac sem vált be sajnos :/
2013. okt. 23. 18:41
9/15 anonim válasza:
A térdedhez annyit,hogy menzesz előtt ,alatt a vízvisszatartás miatt lazulnak a szövetek mindenhol,ettől sérülékenyebbek az ízületek,ezért fájhatnak is.
10/15 anonim válasza:
Ha nagyon rossz menj el ügyeletre,ott adnak injekciót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!