Ugy fájnak a comb ill. csipö csontjaim, hogy alig birok járni. Mostmár ez lesz? Olyan mintha vasbol lennék, és csak akkor lenne jobb, ha beolajoznám. Normális, hogy elviselhetetlenül fáj?
Szia!!
Én ugyan ezzel a problémával küzdök...nekem is éjjel a legrosszabb...mintha valaki ki akarná törni a csontomat a helyéről... Lehet h a szélesedéstől van, nem tom. Gondolom te is csak az oldaladon tudsz aludni, mert én igen, és az is lehet h attól van.
Kitartás
32 hetes kismama
Szia!
Én 16 hetes vagyok, és kb. nekem 3 hete ilyen érzésem van. Ez a második terhességem, és olyan, mintha "kötött" lenne a csípőm, és csak kis bejáratás után lazul, ráadásul a combtövem, és az ágyékrésznél is mintha izomlázam lenne. Szörnyű. Valószínű a tágulás az oka.
Szia!
Bár én nem nőből vagyok, de nővérem és néhány barát(nőm)is küzdött hasonló problémákkal, így tudok pár kipróbált megoldást mondani ilyen esetekre. A probléma abból a két okból ered, hogy nem vagy "bejáratva" a nagy terhelésre, és a túl gyors növekedés miatt a bőröd túlságosan megnyúlik.
A nagyobb problémák általában az alvás és a járás.
Alvásra:
A hátadon aludj, lehetőleg úgy, hogy a fejed alá minél kevesebb párnát rakj - (nem esküszöm meg rá, hogy kemény ágyon jól fogsz aludni, de a túl puha ágyban sem kifejezetten jó aludni) -, ez azért fontos, mert ezzel jobban ellazul a derék tája, a bőrös sem feszül majd olyan mértékben, így a derekadra mért terhelés is kisebb.
Járásra és alvásra (jól bevált módszer mindenkinek):
Menj el a háziorvosodhoz és irass fel Reuma-Kenőcsöt. Tudom hülyén hangzik, de hatóanyagában hasonlít a Vietnámi Balzsam-hoz (nem tudom ma hányan ismerik vagy hallottak arról a kenőcsről, de az mindenre jó volt).
Kend be vele ott ahol fáj (bemasszírozás jobb), hamar felszívódik, szinte azonnal (3-5 perc múlva) hat, serkenti a bőr sejtjeinek regenerálódását [ez nagyon "dokis" volt, bocsi - a szerz.], ellazítja az izmokat, és nem utolsó sorban a legolcsóbb gyógyszer amit megvehetsz (csak receptre kapható), 260Ft.
Remélem azoknál is beválnak ezek a módszerek, akik csak nézik ezt az oldalt és nem jeleznek vissza. ezúton is gratulálok mindenkinek a gyerek/ekhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!