Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elviselhetetlenül görcsöl a...

Elviselhetetlenül görcsöl a hasam. Mit tudok tenni, hogy holnapig jobb legyen?

Figyelt kérdés
Összvissz 3 napig szokott tartani a menstruációm, de mostanában nagyon erős. Most egész éjjel nem aludtam semmit, pedig 2 algopyrint bevettem. Emellett sokszor hányok és hasmenésem is van a görcsök mellé, a térdeim is begyulladnak. Nem tudom, hogy fogok így holnap suliba menni, pedig nem akarok lemaradni. Tudtok valami tippet, ami be is vált? 18/L

2013. okt. 23. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne csak fájdalomcsillapítót szedj ilyenkor, hanem görcsoldót is.

Algopyrin és No-Spa forte szerintem hatásosabb legyen.

A hányás és hasmenés szerintem ettől független, lehet hogy elkaptál egy vírusos fertőzést és természetesen a hasad ettől is görcsölhet.

Diétázz, ha van otthon probiotikum, pl. Normaflore, akkor az még hasznos lehet.

A térdfájdalom megint csak valami mástól lehet.

Viszont a hányással és hasmenéssel nagyon nem célszerű közösségbe menni, ugyanis bármikor rád jöhet a hányás vagy a szapora és természetesen fertőzöd a többieket is.

Inkább menj el holnap orvoshoz és pihend ki magad.

2013. okt. 23. 18:43
 12/15 A kérdező kommentje:
A térdem kizárólag ilyenkor van begyulladva, soha máskor. Lehet, hogy orvos lesz belőle.
2013. okt. 23. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen,a térded a menzesz miatt van. Ne várj,menj most felesleges szenvedned!
2013. okt. 23. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ezek szoktak lenni minden hónapban. Nekem csak az használ, hogy ha érzem hogy kezdődnek a görcsök, beveszek egy apranaxot, lefekszem, és a hasamra rakok egy meleg vizes palackot.
2013. okt. 23. 19:19
 15/15 anonim válasza:
Tudom.,h mar regi kerdes,de uzennem az elsonek h en szinte minden mensim masodik apjan hanyok...es nem terhesseg miatt... kulonbozo tunetei lehetnek a mensinek is
2016. júl. 10. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!