SOS! Mi legyen? Várjak holnapig vagy menjünk el az állatorvoshoz?
Nyuszim kiugrott a kezemből, azóta fáj az egyik első lába. Sokat nyalja, és ha megfogom, és behajlítom neki, kirántja a kezemből. Nem hiszem, hogy eltört neki, mert valamennyire rááll, de csak finoman, és kicsit sántítva ugrál. Nem tudom, elvigyem-e, mert ha csak picit beütötte, úgysem tud semmit csinálni a doki sem, vagy várjak holnapig, hátha kipiheni és megjavul neki... Légyszi segítsetek :( Volt már valakivel hasonló?
Amúgy nem esett különösebben nagyot, az ágyról magasabbról ugrik le, csak a parkettára ugrott, gondolom, megcsúszhatott a lába rajta.
Az én nyulamnak is volt ilyene. Ő is nagyon fáájlalta. De nekem egy hét múlva meggyógyult neki. Nem kelll vele semmit csinálni. Csak hagyni kell pihenni amíg megnem gyógyul meg simogasd egy kcisit , hogy ne érezze magát egyedül(:
Én is ezt csináltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!