SOS Melyik állatorvoshoz vigyem a tengerimalacom?
Kedvetlen a malacom, ma reggel vettem észre, de tippem sincs, mi lehet a probléma.
Kb. egy hete költöztem fel Budapestre (14. ker.), még nem tudom, kihez vihetném, aki megbízható.
Javasolnátok nekem budapesti (lehetőleg 14. kerületi állatorvost), akivel ti meg vagytok elégedve és késő délután / este is fogad?
Előre is köszi!
Szia! A budapestiek mind az Állatorvosi egyetem egzotikus állatokkal foglalkozó rendelőjét dicsérik :) Na jó, még másokat is, de Pesten ez a TOP elérhető hely.
Itt körül tudsz nézni, tapasztalatokat cseréltek az emberek:
Szia, én csak a malacosok részéről ismerem a helyet! Sok malacos ismerősöm van (lévén én is az vagyok), és tényleg nagyon dicsérik őket. De a fórumlinket átböngészve lehet találni sok jó helyet.
Érdekes, hogy más állatosok nem annyira szeretik, ez igazából meglepett, meg végülis a magyar egészségügy részeként annyira talán mégsem meglepő sajnos :(
Sziasztok, köszi a gyors választ!
Nagyon aggódom érte, olyan helyre szeretném vinni, ahol tényleg lelkiismeretesen dolgoznak.
Van az említett rendelőnek valami honlapja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!