Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik nem az elsô randin csókolták meg a lányt, hanemm mondjuk a 4. -5. en és mûködik a kapcsolatuk?
Figyelt kérdés
Állítólag rögtön az elsô randin meg kell csókolni a lányt (mindenki ezt mondja), különben barátzónába kerüsz. Én viszont ezt a 2.után sem tettem neg. Nagyon jól elvagyunk. Filmezés közben nálam engedte, hogy símogassam (barát ként ezt nem engedné), viszont amikor hazakísértem, s meg akartam csókolni elhajolt. Ezek szerint ennyi, ne is pazaroljam rá az idôm? O.o2015. máj. 27. 20:33
1/1 anonim válasza:
2 éves kapcsolatom van úgy, hogy akkor csókoltam meg először a lányt amikor összejöttünk. Érzékeltettem vele, hogy többet szeretnék mint barátság, dicsérgettem, célozgattam, ilyesmi. Tudta hogy mit szeretnék, nem kellett ehhez sem csók, sem semmi. Egyik nap elmentünk egy parkba, mondtam neki, hogy szeretném ha mától több lenne köztünk és hogy lenne e a barátnőm? Igent mondott és ekkor megcsókoltam. Akkor is barát zónába lehet kerülni ha hamarabb van csók, nem ez lesz a mérvadó a megismerkedéskor. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!