Ha egy kapcsolatban álló nő flörtöl veletek, s jól érzitek magatokat egymás társaságában, szoktatok-e arra gondolni, hogy valószínűleg már nem működik a kapcsolatuk?
Egy képzelt élethelyzet:
Megismersz egy nőt, de hamar tisztázódik, hogy van barátja, viszont egy idő után egyértelmű flörtölésbe kezd a lány. Nem félreértelmezett flörtölés, hanem egyértelmű csipkelődés, finom érintések, szemezés, ilyesmik. DE! Ott a barátja, s mindeközben a lány veled flörtöl!
Képzeld magad a férfi helyébe! Mire gondolsz? Mik lennének a terveid vele? Mit tennél meg, és mit nem?
Nő vagyok, ezért fordított helyzetben már kerültem ilyenbe.
Sokféle gondoltam van, de a kettő alap: vagy mindenkivel ilyen (tényleg vannak ilyen típusok, csak flörtöl, nagyon, de nem tenne semmit sem) vagy amit írtál, hogy rossz a kapcsolata. Továbbgondolni még sose gondoltam. Szóval nem mentem bele semmibe sem ilyen férfival.
Ha ott áll mellette a pasija, az tényleg furcsa
de ha nincs ott a pasija, akkor még nem jelenti azt, hogy rossz lenne a kapcsolatuk... vagy ilyen a csaj alapból, vagy az is lehet, hogy ez meg van beszélve, hogy ilyet lehet (hiszen az nem lehet értelmes emberek között elvárás, hogy ha 20 éves korodig, 4szer voltál szerelmes, 7 ember megtetszett, 10et megkívántál, akkor a következő 50 évben ezekből 0 lesz... ) szóval akár egy egészéges érzelmi ingerelésről is lehet szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!