Szerintetek van olyan férj, feleség, akiknek jó a kapcsolatuk, de ennek ellenére, megengedik egymásnak, hogy héba hóba mással szexeljenek, hogy ne unják meg egymást?
Szerintem vannak ilyenek!
ezt hívják nyitott kapcsolatnak.
Én elfogadom ha valakik így élnek,de nekem nem férne bele.
ezt hívják nyitott kapcsolatnak
de ez kényes dolog
ált az egyik fél csak a másik kedvéért egyezik bele
kellenek szabályok
pl diszkréció, nem beszéltek egymás előtt a szexekről
nem hasonlítod össze a párod az alkalmi partnerrel
stb.....
de ha szereted a másikat akkor nem unod meg
ha már unod akkor nem szereted !
Az, hogy jó a kapcsolatuk nem egyenlo azzal, hogy szeretik egymast(szerelemmel) es hogy van testi vonzalom koztuk.
Szoval szerintem vannak ilyen parok. Szvingerek, igy hivjak oket ha jol tudom.
mi szoktunk másokkal is
hozzáteszem, mások is szoktak másokkal is, csak titokban, mi megy nyíltan
a szerelem, szex kategóriában Dowd nevű felhasználó például mindig nagy hangon meséli, hogy ő évek óta nyitott kapcsolatban van a feleségével (valami tizenpár éve vannak együtt), így is nagyon szeretik egymást, és jól működik és mittudomén. ha érdekel a téma, írj üzenetet neki, tuti szívesen válaszol elég készséges szokott lenni.
nem vonom kétségbe, hogy ez működhet- ha mindkét félnek ugyanolyan a felfogása a dologról, tökéletesen szét tudja választani a szexet és az érzelmet, valamint ha alapból úgy áll hozzá, hogy ez még mindig jobb, mintha a háta mögött csinálná, aztán végül lelépne a titkárnővel. valóban jobb, de én személy szerint nem tudnám csinálni. naivabb és féltékenyebb fajta vagyok annál, esetemben ez valóban csak akkor működhetne (rövid ideig), ha már vége a kapcsolatnak, csak még kell a felismerés is hozzá, meg az erő, hogy véget vessek neki. máskülönben.. máskülönben eszembe se jutna. meg számomra az is fura, hogy párok x idő után megunják egymást. szerintem hozzászokni lehet, de ha már unod, ott már nincs szerelem, max ragaszkodás, ami nem biztos, hogy a boldog párkapcsolat receptje.
Nálunk ez van (kivétel a terhességem volt, úgy egyenlőtlen küzdelem lett volna :)). De 8 év alatt talán 2-3 alkalommal éltünk a lehetőséggel.
Valószínűleg férfiasabb a mentalitásom, én teljes mértékben szét tudom választani a szexet az érzelmektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!