Olyan gyakran hivatkoznak itt a normális feleségre és a normális férjre. Milyen egy normális feleség és egy normális férj?
a normalis az en szohasznalatomban a kovetkezot jelenti a ferjemmel kapcsolatban : kotelessegtudo ( rendesen jar dolgozni), maga utan rendet tart ( nem varja, hogy a hazi munka csak az en dolgom legyen, besegit o is szivesen) , munka utan ram is van ideje ( pedig nagyon sokat dolgozik, es fizikai munkat vegez), minden nap megkerdezi, hogy hogyan telt a napom, boldog vagyok e, jol erzem e magam, mi jar a fejemben, milyen terveim vannak, stb. tiszteletben tartja az en velemenyemet, es a velemenykulonbsegeket sem tragediakent fogja fel, hanem izgalmas lehetosegkent arra, hogy van mit megvitatni emberi hangnemben harag es sertodes nelkul. kifejezi az irantam erzett tiszteletet, szeretetet, megbecsuleset, szavakkal, cselekedettel, apro meglepetesekkel ( egy tabla csokival vagy egy meglepetes programmal, legyen az akar csak egy esti setalas).
off: szerintem egyebkent manapsag mar pont nem ez a " normalis", mert az emberek nagyon elhanyagoljak az egymasra valo odafigyelest. nem is csak onhibajukbol, hanem a stresszes elet miatt ( is).
Nekem nincs szüksègem ajàndèkokra mèg ha az csoki is..vagy ilyenekre, nekem annyi kell hogy megbízhassak benne,minden tèren.
Ennyi ebből minden jön...
Kinek mi a normális.
Annyira ember függő.
Valakinek normális hogy a férje hetente kocsmába jár valakinek meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!