Szerintetek van olyan férj, feleség, akiknek jó a kapcsolatuk, de ennek ellenére, megengedik egymásnak, hogy héba hóba mással szexeljenek, hogy ne unják meg egymást?
Én ismerek ilyen párt.
VALÓBAN jó a kapcsolatuk, különben nem mennének együtt kirándulni, vacsorázni, programokra. És néha szexelnek mással, de csak a másik tudtával.
Ha szerelem van, akkor fogalmilag kizárt ez, mert nincs rá vágy.
Ha nincs szerelem, akkor előfordulhat. De ln nem próbálnám ki, mert van egy luxusautóm, nem akarok rosszabbakat kipróbálgatni. Ugyanis én a legjobbat vettem meg.
"Ha szerelem van, akkor fogalmilag kizárt ez, mert nincs rá vágy. "
A pillangó röpködéses szerelem max. 2 évig tart, a párkapcsolat ideális esetben sokkal tovább.
A fogalmakat is kéne tisztázni, mert mindenki mást nevez szerelemnek, és sokszor keverik a fizikai vággyal.
Mikor megismerkedsz valakivel, és napi 10 órát rágondolsz, az nem szerelem, hanem vágy. AZ igazi szerelemhez idő kell, és sok közös dolog.
Enélkül nem más, mint a tinik ábrándos vágyakozása az aktuális popsztár után.
A szerelem nem egyenlő a lila köddel, ami az első két évben van. Az ugyanis nem engedni láttatni a másik felet, a hormonok miatt, akkor csak a szerelembe vagy szerelmes.
Az igazi szerelem az, amikor egy személy a legjobb barátod, a legjobb szexpartnered és a legjobb támaszod. Ha ez megvan, akkor szerelem van. Akkor meg nem kell más. Nem mennék el pl. rosszabb kategóriás nyaralóhelyre sem, mint a választott otthonom,, csak azért, mert az nem a megszokott.
Ezért mondtam: a legjobbat kell választani és akkor nincs szükség "másra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!