Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel lehetne lányokat rávenni, hogy nős emberrel legyen titkos kapcsolatuk? Mindkettőnk örömére!
Ha egy nő családot szeretne, ez nem lesz számára hosszú távon perpektíva.
Mért nem válsz el?
Eléggé gáz, hogy tudatosan meg akarod csalni a feleséged, de erre én csak azt tudom mondani, hogy a te bajod, ha befuccsol a házasságod. Én például azt tartanám a legelfogadhatóbbnak, ha a leendő szerető tud a házasságodról. Persze sok lányt ne izgat túlságosan, hogy van-e feleséged vagy nincs. Pl.: engem sem. Életem egyik legmegdöbbentőbb élménye az volt, amikor azt mondták rólam, hogy az Isten is szeretőnek teremtett, és rájöttem, hogy igaz. Nincs kötelezettség, nem kell évfordulókat, szülinapokat, stb megjegyezni, és nincs gyerekvállalási kényszer. Még szabadidőd is van, mint a tenger.
De persze kell az, hogy a kiszemelt lány is tisztában legyen mindezzel, és erre vágyjon.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!